Voor bedrijven

Makerspace Antwerpen heeft als voornaamste rol om infrastructuur en expertise ter beschikking stellen van de innovatieve businessecologie in Antwerpen. In ons aanbod hebben we een aantal standaardpakketten uitgewerkt om innovatie in je organisatie te ondersteunen, maar we verwelkomen graag vragen voor diensten op maat.

Ons BUILD aanbod


Prototyping service

De makerspace ontwikkelt een prototype voor jouw product, zodat je je problem-solution fit kan uittesten als een eerste belangrijke stap ter voorbereiding van manufacturing en opschalen van je idee.

Open labo

Geef je medewerkers toegang tot het atelier in de makerspace om aan eigen prototypes te werken, ondersteund door de aanwezige infrastructuur en expertise.

Ons DESIGN aanbod


Double diamond

Een uitgebreid design traject waarin we design thinking (empathie, probleemdefinitie, ideatie, testing) toepassen om (bottom-up) een algemene probleemdefinitie om te zetten in een innovatie-actieplan.

Sprint

Op een week tijd bedenken we en bouwen we samen met je team en je gebruikers een rudimentaire eerste oplossing voor een concreet probleem, online of in real life.

Consultancy

Ondersteuning en begeleiding in je innovatietraject, van probleemdefinitie en solution discovery, over problem-solution of market-product fits, tot ready-to-manufacture en technology pivoting.

Ons LEARN aanbod


Bootcamp

Op 4 dagen maakt je team kennis met zinvol en resultaatgericht ontwerpen (Design Thinking) en digital fabrication (lasercutting, 3d printing, basiselektronica).

Workshop

Maak 1 dag kennis met een module uit het bootcamp (design thinking, digital fabrication of basiselektronica).

Bedrijfsevent

Organiseer je fully catered bedrijfsevent in Makerspace Antwerpen en koppel zo een dagje uit aan een inspiratiesessie, cocreatie-workshop of boeiende workshop uit ons bootcamp.

Overtuigd?

Kom eens langs!